BBQ draaispit - grillspit zwart 57 cm

980210

Nieuw product

BBQ ring, compleet met draaispit, zwart 57 cm.

Geschikt voor onder andere de Weber kogel BBQ

De zwarte ring is iets beschadigd door transport.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 59,96 incl. btw

-20%

€ 74,95 incl. btw

Meer informatie

Deze BBQ ring, compleet met draaispit is een ideale aanvulling op je Kogel BBQ (o.a. van Weber) want doordat het motortje je vlees of andere producten rond laat draaien wordt je product veel egaler bruin en is de kans op aanbranden aanzienlijk kleiner. Hierdoor is het tevens gezonder dan conventioneel BBQ'en omdat je bereid product géén contact maakt rechtstreeks met een bakplaat of rooster (aanbranden).

Met deze draaispit wordt barbecueën elke keer een feest. Of het nu gaat om knapperig, sappig vlees of knapperige groenten, deze grillspies geeft uw eten een heerlijke smaak en een gelijkmatige bruine kleur.

De sterke motor zorgt er voor dat het vlees gelijkmatig ronddraait voor een optimale warmteverdeling. De 104 cm lange barbecuespies en de twee vleesklemmen kunnen tot 10 kg barbecuevoedsel bevatten als ze gelijkmatig worden verdeeld.

De vorken kunnen individueel worden aangepast aan de grootte van het voedsel dat u wilt barbecueën en worden vergrendeld met borgschroeven zodat uw voedsel veilig op zijn plaats wordt gehouden. 

Dankzij hun hoogwaardige kwaliteit zijn de spies en vleesklemmen niet alleen extreem stabiel, maar ook zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze kunnen worden gebruikt voor zowel gas- als houtskoolgrills.


Betreft een complete set bestaande uit:

-1 X BBQ Ring zwart, doorsnede 57 cm
-1 X Gril spit 
-2 X Vleesklemmen 
-1 X Elektrische motor 220 Volt
-1 X Motorhouder
-1 X Handleiding