Broedmachine HHD56S met keersysteem en ingebouwde schouwlamp

500018

Nieuw product

Dit product is niet meer op voorraad

€ 97,50 incl. btw

-€ 22,45

€ 119,95 incl. btw

Meer informatie

Ideale broedmachine met keersysteem en ingebouwde led verlichting om eieren te schouwen, geschikt voor grote series tot 56 eieren.


Dankzij de elektronische besturing is een zeer nauwkeurige instelling van de streeftemperatuur tussen 25-39,5 ° C mogelijk. 
Met de juiste en zorgvuldige instelling van de broedmachine, kunt u perfecte foklijnen en een hoge uitkomst van gezonde kuikens bereiken. De transportbescherming van piepschuim kan worden gebruikt als extra isolatie voor een constantere temperatuur.
Deze broedmachine is ontworpen voor maximaal 56 eieren en perfect voor het uitbroeden van uw kippeneieren, eendeneieren, grote kwarteleitjes of zelfs reptieleneieren. 

De volautomatische verwarming regelt de gewenste doeltemperatuur voor uw broedeieren. De eieren worden automatisch elke 2 uur gekeerd en hoeven daarom niet met de hand gedraaid te worden. De incubator controleert tijdens het broeden de bewerkingen zoals broedtijd, temperatuur, het draaien van de eieren en een alarm dat u waarschuwt om grote afwijkingen van de gewenste temperatuur en luchtvochtigheid te voorkomen.
Temperatuur, draai-intervallen en incubatietijd zijn programmeerbaar. 

Eigenschappen:
• volautomatische draaisysteem 
• automatische temperatuurregeling 
• hygrometer voor het bepalen van de vochtigheid 
• 1 groot display met weergave van temperatuur / draaien / incubatie / vochtigheid 
• geulen en ventilatoren voor automatische vochtigheidscontrole 
• 140 mm ventilator voor luchtcirculatie
• gemakkelijk schoon te maken 

Technische gegevens.
220 volt, 80 watt
Afmeting: 500x535x245
Gewicht: 3.6 kg.