Reptielen Broedmachine HHD48

€ 89,50
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

Reptielen Broedmachine HHD48

Het grootbrengen van eigen jonge dieren is een van de meest fascinerende onderwerpen bij de terrarium liefhebbers. Dienovereenkomstig is de selectie van kwekers voor het fokken van reptielen de afgelopen jaren toegenomen. De selectie van de juiste broedmachine is bepalend voor het broedsucces.Onze hobbybroedmachine is hier de juiste keuze. Ontwikkeld volgens de laatste bevindingen op het gebied van reptielenfokkerij, heeft de broedmachine in de praktijk bewezen zeer betrouwbaar te zijn.

De grote ruimte in het interieur spreekt ook voor dit model, net als de eenvoudige bediening. De digitale temperatuurregeling heeft een regelbereik van 25 - 39,5 ° C en zorgt voor constante temperatuurwaarden met een minimale afwijking. Vanwege het variabele temperatuurbereik is de broedmachine geschikt voor vele soorten reptielen. De alarmfunctie kan op variabel worden ingesteld en informeert u over kritieke temperatuurverschillen met een waarschuwingstoon.

De broedmachine is goed uitgerust en gemakkelijk te gebruiken en wordt aanbevolen voor beginners en professionals op het gebied van het fokken van reptielen.

       Specificaties: 

  • Ingangsspanning 230V ~ 50Hz
  • Opgenomen vermogen 80 W 
  • Automatische temperatuurregeling
  • Hygrometer om de vochtigheid te bepalen
  • Waterkanalen en ventilatoren voor automatische vochtregulatie
  • Ventilator zorgt voor luchtcirculatie
  • Maximaal 48 eieren - afhankelijk van de grootte
500062
1 Item
Nieuw
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.